Un dernier petit exercice de néerlandais avant le congé d’été

La directrice de l’une des écoles qui ont collaboré avec Madame GOHY pour permettre un échange linguistique entre élèves nous envoie le petit message suivant.

Beste ATHENEE ROYAL ET ECOLE D’HOTELLERIE DE SPA,

De trein. De trein is altijd een beetje reizen, veel tijd om te mijmeren en de ideale plek om een nieuwsbrief te schrijven; de eerste onder de LABS-vlag.

Onderweg van Antwerpen naar Spa om te gaan jureren in een wedstrijd Nederlands, heb ik een zee van tijd om even terug te blikken op het afgelopen jaar vol veranderingen. En op de nieuwe wind die sinds februari door de school waait: een nieuwe naam, een nieuwe bvba, een nieuwe collega-directeur, een nieuw gebouw en nieuwe programma’s.

Onlangs vroeg ik aan mijn ouders wat voor baby ik was, hun antwoord was “koppig en je wist wat je wilde”. Vertaald naar een volwassen leven maakt dat dat ik vasthou aan de droomjob die ik in 2007 heb gevonden, in goede en slechte tijden.  Omdat ik de studenten, de gastgezinnen en alle ervaringen sindsdien, nooit had willen missen!

Charlotte Bauwens, directeur

unnamed h hj

 

 

Retour en haut